Selectează o Pagină

Întreprinderea de producere „Mario” din anul 1998 a devenit principalul producător ucrainean de suporturi pentru prosoape şi radiatoare de design din inox. Radiatoarele de design „Mario” se bucură de mare popularitate pe tot teritoriul Ucrainei, se exportă în Rusia, Belarusi, Kazahstan, Moldova, Suedia, Polonia, Letonia, Ungaria, Marea Britanie.

Complexul de producere „Mario” este amplasat în oraşul Litin, regiunea Viniţa şi ocupă un teritoriu de aproximativ 10 mii m.p.

La întreprindere activează peste 120 colaboratori, şi fiecare dintre ei este un specialist de calificare înaltă în domeniul său. În afară de aceasta, în cadrul companiei există sistemul de instruire a personalului, care permite nu numai formarea deprinderilor şi aptitudinilor necesare la colaboratorii nou-angajaţi, ci şi de a spori calificarea specialiştilor experimentaţi.

În cadrul procesului de producere se folosesc exclusiv inox de la producătorii europeni principali, destinat pentru exploatare în sistemele de încălzire. Acesta este producătorul ucrainean de ţevi din inox „Kompozit”, care achiziţionează metal de la firmele OUTOKUMPU – Finlanda şi ACERINOX – Spania. Marca metalului, folosit pentru producere: AISI 304, ceea ce corespunde mărcii oţelului 08Х18Н10, STAS 11068-81. Acesta este oţel austenitic, cu un conţinut redus de hidrogen, rezistent la coroziunea intercristalică, cu rezistenţă înaltă în cadrul temperaturilor joase. În cadrul procesului de sudare se folosesc tehnologiile ТIG (sudarea cu electrod non-consumabil în mediului unui gaz inert) şi sudura cu laser, ce permite obţinerea celui mai înalt coeficient de durabilitate. Toată producţia companiei „Mario” corespunde normelor europene şi cerinţelor conform standardului EN 442.

Din anul 2009 întreprinderea a început cursul automatizării procesului de producere şi implementarea sistemului internaţional de gestiune a calităţii.

La întreprindere funcţionează secţia de control tehnic al calităţii. SCT controlează toate etapele de producere, începând de la sosirea materialului la uzină, prin toate etapele procesului de producere şi până la sosirea mărfii la depozit. Fiecare articol gata înainte de ambalare este supus unei încercări sub presiunea de 22 atmosfere, apoi urmează controlul final şi se marchează cu logotipul companiei, numărul individual cu data producerii, pentru a evita falsificarea. Trăsăturile caracteristice ale produselor de la „Mario” sunt siguranţa şi eleganţa. Reieşind din acestea, compania tinde spre ameliorarea continuă a producerii şi renovarea şirului de modele.

Încrederea cumpărătorilor şi colaborarea pe termen lung cu clienţii noştri reprezintă pentru noi recunoaşterea şi stimulul pentru dezvoltarea ulterioară.

Pin It on Pinterest