Despre noi

Compania Mario din anul 1998 a devenit principalul producător ucrainean de portprosoape radiatoare de design din inox şi recunoscută în întreaga lume. Fabrica este amplasată în oraşul Litin, regiunea Viniţa.

În cadrul procesului de producere se folosesc exclusiv ţevi din inox de la producătorii europeni principali, destinate pentru exploatare în sistemele de încălzire. Compania achiziţionează metal de la firmele OUTOKUMPU – Finlanda şi ACERINOX – Spania. Marca metalului, folosit pentru producere: AISI 304, ceea ce corespunde mărcii oţelului 08Х18Н10, STAS 11068-81. Acesta este oţel austenitic, cu un conţinut redus de hidrogen, rezistent la coroziunea intercristalică, cu rezistenţă înaltă în cadrul temperaturilor joase. În cadrul procesului de sudare se folosesc tehnologiile ТIG (sudarea cu electrod non-consumabil în mediului unui gaz inert) şi sudura cu laser, ce permite obţinerea celui mai înalt coeficient de durabilitate.

Toate produsele companiei Mario corespund normelor europene şi cerinţelor conform standardului EN 442.

Din anul 2009 întreprinderea a început cursul automatizării procesului de producere şi implementarea sistemului internaţional de gestiune a calităţii. La fabrica funcţionează secţia de control tehnic al calităţii care controlează toate etapele de producere, începând de la sosirea materialului la uzină, prin toate etapele procesului de producere şi până la sosirea mărfii la depozit. Fiecare articol este pregatit înainte de ambalare si supus unei încercări sub presiunea de 22 atmosfere, apoi urmează controlul final şi se marchează cu logotipul companiei, numărul individual cu data producerii, pentru a evita falsificarea. Trăsăturile caracteristice ale produselor Mario sunt siguranţa şi eleganţa. Încrederea cumpărătorilor şi colaborarea pe termen lung cu partenerii noştri reprezintă pentru noi recunoaşterea şi stimulul pentru dezvoltarea ulterioară.

Gama de calorifere decorative Mario, prin modul creativ şi inovator de proiectare şi realizare, încearcă să ofere o alternativă interesantă şi atractivă pentru asigurarea confortului termic în spaţiul de locuit.
Radiatoarele decorative Mario îşi doresc să depăşească barierele practice ce ţin de rolul fundamental pentru care au fost create şi să devină, prin designul special, parte integrantă din orice ambient, oferind eleganţă şi stil încăperilor în care sunt amplasate.
Realizate din inox de înaltă rezistenţă la coroziune, cu cea mai performantă tehnologie de sudare, caloriferele Mario vor impresiona prin linia grațioasă şi accentele rafinate cu care au fost realizate şi în același timp, îi vor oferi spaţiului tău de locuit, un plus de eleganţă și distincţie.

OȚEL INOXIDABIL
AISI 304

Soluții de culoare pentru designul băii dumneavoastră

Negru Mat

Alb Mat

Auriu

Inox Clasic

Vă invităm să ne contactați pentru orice nelămuriri sau informații necesare dumneavoastră. Răspundem solicitărilor în maxim 24h !

Program de lucru:
Luni - Vineri: 10:00 – 18:00

Telefon: 0743 467 587