Accesarea site-ului nostru este gratuită și nu necesită înregistrarea unui cont, furnizarea unei adrese de e-mail sau alte date suplimentare pentru simpla navigare. Pentru cumpărarea de pe site-ul nostru este nevoie de crearea unui cont cu datele dvs. pentru a putea plasa comenzile dvs. Toate datele preluate în vederea desfășurării activităților de vânzare vor rămâne confidențiale. Nu încurajăm spam-ul și nu vom face publice datele furnizate de clienți fără acordul explicit al acestora.

SC EAST DELIVERY SERVICE SRL garantează securitatea și confidențialitatea tuturor datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Toate aceste date vor fi utilizate doar cu acordul explicit al clientului, în conformitate cu politica Anti-Spam, Termenii și Condițiile de Utilizare, fără a implica obligativitate din partea utilizatorilor, aceștia putând refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date.

Mai multe informații privind confidențialitatea datelor pot fi regăsite pe pagina „Termeni și condiții”. Vă recomandăm să consultați și „Politica de Utilizare a Cookie-urilor” pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu modul de operare al acestora și cadrul legislativ.